Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Senaste nytt

Förlängd anmälan till lägre pris

6 oktober, 2015 | Catarina Höstkongressen 2015 äger rum den 19-20 november. Anmälan till lägre pris förlängs till den 13 oktober, passa på att anmäla dig nu! Mer info om kongressen hittar du HÄR!

Protokoll 4, 2015

3 oktober, 2015 | Lotta Falk Här finns protokoll nr 4, 2015 Protokoll nr 4 2015.

AnIva’s medlemmar bidrar till att hjälpa människor på flykt

14 september, 2015 | Catarina Riksföreningen för Anestesi och Intensivvård skänker en krona per medlem till Röda Korset för hjälp till människor på flykt. Bidrag som bland annat går till akut nödhjälp, tak över huvudet och sjukvård. Vi uppmanar våra medlemmar, samarbetspartners och sponsorer att stödja organisationer som hjälper människor i nöd. Read More

Höstkongress 2015

2 juli, 2015 | Catarina Är du nyfiken på programmet till höstens AnIva-kongress? Nu finns det publicerat här på hemsidan tillsammans med en kort beskrivning av varje föreläsning, All övrig information och anmälan hittar du som deltagare eller utställare också här! Följ länken till kongressens hemsida.

VÄLKOMMEN TILL RIKSFÖRENINGEN FÖR ANESTESI- OCH INTENSIVVÅRD

Riksföreningen för anestesi och intensivvård är en intresseförening för specialistsjuksköterskor och studerande som i huvudsak är verksamma inom anestesi och intensivvård men även inom akut- ambulanssjukvård och smärtbehandling. Riksföreningens mål är att främja forskning, utveckling och utbildning inom vårt yrkesområde och förmedla detta till medlemmarna.

Bli medlem