Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Senaste nytt

Uppsala 2015

27 maj, 2015 | Catarina Kolla in bilder från vårens AnIva kongress i Uppsala! Vilka trevliga och givande dagar det var! Uppsala 2015 bildspel

Projekt ”Säker bukkirurgi” söker revisor!

25 maj, 2015 | Catarina Just nu söker projektet Säker Bukkirurgi ( som drivs via Patientförsäkringen LÖF) revisorer, anestesisjuksköterskor! Sista revisionsomgången av projektet Säker Bukkirurgi startar till hösten. Läs mer om revisorsarbetet HÄR Om du vill medverka kan du via länken ovan läsa vad det innebär och vad som föväntas och hur det hela går till. Det är givet att du är medlem i Riksföreningen. Välkommen med din intresseanmälan som du skickar till styrelsen@aniva.se snarast!

Forskningstipendium

25 maj, 2015 | Catarina Är du forskande sjuksköterska?! Eller känner du en kollega som forskar? Om ja, sök Riksföreningens forskningsstipendium som stödjer dig som är doktorand och forskar inom vårt område. Sista ansökningsdatum 30 juni 2015. Mer information och ansökningshandlingar hittar du r på vår hemsida Välkommen att söka!

VÄLKOMMEN TILL RIKSFÖRENINGEN FÖR ANESTESI- OCH INTENSIVVÅRD

Riksföreningen för anestesi och intensivvård är en intresseförening för specialistsjuksköterskor och studerande som i huvudsak är verksamma inom anestesi och intensivvård men även inom akut- ambulanssjukvård och smärtbehandling. Riksföreningens mål är att främja forskning, utveckling och utbildning inom vårt yrkesområde och förmedla detta till medlemmarna.

Bli medlem